Samhällsvetare

HEJ!
Mitt namn är Jesper och jag är vice sektionsordförande för Göta studentkår
Samhällsvetarsektionen. Vi representerar alla studenter och doktorander på
samhällsvetenskapliga fakulteten vid Göteborgs universitet.

Vårt kontor hittar du en trappa upp från huvudingången till Campus Haga på Sprängkullsgatan 19. På detta kontor finner du mig, som just nu är huvudansvarig för mottagningen, samt min kollega Elin Fondén, som är ordförande för Samhällsvetarsektionen. Du som ny student är varmt välkommen att hälsa på oss på kontoret när som helst om det är någonting du undrar över eller om du bara vill ta en kaffe och prata lite!

Göta studentkår har många olika studentgrupper och kårföreningar med olika inriktning. Vår målbild är att det skall vara både lätt och roligt att engagera sig i sin utbildning och samtidigt stifta nya bekantskaper. Framför allt vill vi att du skall trivas under din studietid! Läs gärna mer om Göta studentkår och varför studentinflytande är
viktigt i pdf-filen som går att ladda ned längre ner på sidan.

Under höstterminens första veckor anordnar vi tillsammans med våra studentgrupper och föreningar Mottagningen för alla nya studenter. Läs gärna vidare för att få reda på vilken studentgrupp som arrangerar mottagningsevent på just ditt program eller kurs! Vi
hoppas du kommer vilja hänga med och vi hoppas att du ska känna dig välkommen!JesperJ

MED VÄNLIG HÄLSNING
Jesper Jacobsson
Vice ordförande för Göta studentkår Samhällsvetarsektionen.

Klicka på schemat nedan för att ladda ned en pdf med mer information om Mottagningen! Schemat finns även inkluderat i pdf:en.

Obs! För att se Mottagningsinformation och scheman för de respektive föreningarna och studentgrupperna på Samhällsvetenskapliga fakultetens olika institutioner och program, KLICKA HÄR!

samsek-schema

Kontakt

Mejl: vice.samsek@gota.gu.se

Facebook: Samhällsvetarsektionen

 

Annonser